|

Знаете ли че

Share

Несъмнено физическото развитие на детето тревожи родителите не по-малко от интелектуалното и психичното. Те наистина се тревожат не е ли време бебето да се обръща, да става от леглото си, да пълзи, да прави първите си крачки...

продължава>

Share

Кожните болести рядко заплашват живота на детето, но често пъти заемат първото място сред причините, предизвикващи силно безпокойство у родителите. Те създават на децата и особено на подрастващите значителен емоционален и психически дискомфорт.

продължава>

Share

Всеки един от нас смята зрението за най-важното сетиво и всеки родител се плаши детето му да не загуби зрението си. Тревогата ма родителите е напълно основателна, затова грижата за зрението на детето е крайно необходима.

продължава>

Share

Възпаленията на ушите са най-неприятните от всички детски болести. Детето изпитва силна болка и родителите страдат заедно с него, заради невъзможността им да му помогнат, а се страхуват и да не загуби слуха си.

продължава>

Share

Почти всяко дете, живеещо в средните ширини на Северното полукълбо, поне веднъж през зимата го боли гърло. Дразненето, дискомфортът и болките в гърлото може да раздразнят и изморят както детето, така и родителите му.

продължава>

eXTReMe Tracker