|
Share

Щатската мода крие рискове за живота им, твърдят педиатри

Родителите у нас масово са започнали да отказват задължителните имунизации за малчуганите си.
За това алармираха водещи детски лекари, участници в Деветия конгрес на Българската педиатрична асоциация в Пловдив.

Причината била новата мода, която идвала от САЩ - отвъд океана мълвата носела, че ваксините можели да причинят стерилитет и други необратими проблеми с човешкото здраве.

Парадоксално така ромите се оказвали по-стриктни по отношение на здравето на децата си. При повикване от джипито, те незабавно водели своите хлапета в кабинетите за имунизация, пише вестник „Стандарт”.

Според участниците в конгреса новата щатска мода крие опасности от връщането на болести като вариолата, дифтерита и детския паралич, за които от години смятаме, че сме ги преборили.

http://www.dnes.bg/

...Още

Д-Р СИРКЪС: ВРЕДИТЕ ОТ ВАКСИНИТЕ НЕ СА ИЛЮЗИЯ

(Преводен материал)

През 2010 г. в Индия имаше три бедствия, свързани с ваксини. Четирима души умряха от ваксини срещу дребна шарка и след това шестима загинаха от такива срещу човешки папиломни вируси. Съответно наистина ли е толкова чудно, че индийците избягват противогрипната ваксина?

Индия не е единствената страна, която отказва ваксините – Финландия и Швеция прекратиха ваксинациите с Pandemrix (продукт на GlaxoSmithKline), тъй като тази ваксина беше свързана с внезапния бум на странични ефекти като проблеми със съня и нарколепсия. Специално във Финландия беше отчетен скок с 300 процента на случаите на нарколепсия сред деца, получили ваксината.

The Hundu съобщава, че в Полша са отказали ваксините: „Полша стана единствената държава, която официално отказа ваксините за H1N1 – едно рисково решение, тъй като светът беше изпълнен с предупреждения за ширещата се епидемия. Тази държава отхвърли ваксините заради опасения относно тяхната сигурност и заради недоверието към компаниите, които ги произвеждат – едни опасения, които международните здравни експерти определят като неоснователни.“

Има бойкот на ваксините и в Украйна. Според новина на Associated Press, страховете в Украйна застрашавали здравето. Стотици хиляди наплашени украинци отказаха ваксините за дифтерит, заушка, детски паралич, хепатит В, туберкулоза, коклюш и др. болести. Тамошните власти отхвърлиха кампаниите за имунизация срещу дребна шарка и рубеола, които бяха спонсорирани от американския „филантроп“ Тед Търнър – през следващите месеци близо 9 милиона неизползвани дози ще трябва да бъдат събрани и изгорени.

От Associated Press не пропускат шанса да се направят на изненадани от отказа на украинците да навият ръкавите си, за да получат ваксина на Тед Търнър. Така масмедиите за пореден път се опитват да ни убедят, че ваксините са най-великото изобретение след супите на баба. Важната новина тук е, че украинците не чакат властите или здравните служби да им казват какво да правят. Хората сами се пазят от опасните ваксини и масово бойкотират плановете на глобалистите, като така налагат унищожението на 9 милиона дози от стока, съдържанието на която знаят само Тед Търнър и неговите елитарни приятели.

От този случай може да се направи важен извод: Бойкотите вършат работа и те са единственият вот, който реално има значение. Чрез бойкот показвате къде избирате да отиват парите ви, от какво се интересувате и на кого вярвате – независимо дали говорим за храни, вода, лекарства, образование или новини.

Днес ние знаем, че ваксините са опасни, а мнозина буквално са принуждавани да ги приемат и да ги слагат на децата си, тъй като са изложени на малък или не толкова малък натиск и на редица манипулации. Уврежданията от ваксините могат да са доживотни и лечението им струва цяло състояние за семействата и самата държава. Здравните власти продължават да твърдят как нямало нищо притеснително около ваксините, но е достатъчно да се огледаме и да проучим случаите на поражения от ваксини, за да се уверим, че действителността е съвършено различна.

Първото спечелено съдебно дело, в което беше доказана връзката между ваксините и аутизма, беше голямо постижение. Хана Полинг ще получи над 1.5 милиона долара, за да й бъдат осигурени адекватни грижи, като компенсация за изгубени ползи и за причиненото страдание през последната година. А след това семейството й ще получава по 500 хиляди долара годишно, за да й осигурява нужните грижи. Запознатите с делото смятат, че компенсацията може да достигне до 20 милиона долара за целия живот на детето. През 2002 г. родителите на Хана започнаха делото. Пет години по-късно държавата прекрати делото преди започването на същинското му разглеждане в съда. На двете страни им трябваха две години, за да се договорят каква ще е компенсацията на Хана за нейните увреждания от ваксините.

Тери Полинг, майка на 9-годишната Хана, казва: „Дъщеря ми, която беше напълно нормално дете, един ден получи девет ваксини, след което внезапно всичко се промени.“ Хана Полинг била като повечето деца. Когато била на 19 месеца, нейният педиатър отбелязал, че тя е „будна и активна“ и „говори добре“. На същата тази визитация детето получило пет инжекции – девет дози ваксини. Почти веднага малката получила треска, гърчове и здравето й рязко се влошило. Осем години по-късно държавата тихомълком призна, че ваксините са утежнили едно заболяване на клетъчно ниво, оставяйки Хана с трайно мозъчно увреждане и симптоми на аутизъм. С други думи, Хана вече няма нищо общо с онова нормално, щастливо и изпреварващо възрастта си 18-месечно дете, което някога е била.

Предполага се, че медицинските специалисти знаем повече от всекиго за ползите и вредите от ваксините. Интересното тук е, че според статистиките именно медиците най-често избягват противогрипните инжекции спрямо която и да било друга група. Но персоналът на болниците и клиниките е подложен на нарастващ натиск – изнудват ги или да навиват ръкави, или да се готвят за най-тежкото наказание: уволнение. Техните господари и надзиратели от Световната здравна организация, Центъра за контрол на заболяванията и ръководствата на болниците се съюзяват за поредния грипен сезон, когато интересите на фармацевтичната индустрия, произвеждаща ваксините с живак, ще бъдат защитавани за сметка на хората.

Повечето хора и лекари са твърди апологети на ваксините, тъй като обикновено не познават по-добра алтернатива. Всъщност става дума за една фанатична система от вярвания, каквато е всяка фанатична религия, в която хората просто вярват. Съвременната медицина вече се е отделила от науката и се е свързала с множество финансови интереси – съответно здравните власти и медицинският елит осъществяват един досущ фашистки диктат към служителите от долните етажи.

Ваксините съдържат акумулираната отрова на стогодишни тъмни манипулации, извършвани от най-подлата и арогантна прослойка на човечеството. Едни от най-потресаващите кошмари, известни днес, са експериментите на доктори от „ИГ Фарбен“ върху затворници от концлагерите. Но лъжите около историята на ваксините се натрупват една върху друга в течение на всяко десетилетие – блестящ пример за приложението на пропагандната рецепта* от Йозеф Гьобелс (*Рецептата е проста. Колкото повече и по-абсурдни са лъжите, толкова по-голяма е вероятността хората да им повярват, защото не биха повярвали, че някой човек може да ги лъже толкова безскрупулно – бел. Стопанина). Фалшивата и захаросана история на ваксините се поддържа с почти неизчерпаеми средства, но въпреки това съпротивата е голяма, като най-често е насочена срещу инжектирането на живак (тимеросал) направо в кръвоносната система на деца и възрастни.

В някоя от следващите статии ще опиша начините за превенция и лечение на уврежданията от ваксини. Като цяло подходът е същият като при всяко отравяне, макар че в случая имаме токсини и тежки метали, вкарани директно в кръвоносната система.

Докато съвременната цивилизация, особено западния индустриален свят, отива към своя залез, сме свидетели как глобалният елит все по-усилено се опитва да утоли жаждата си за още повече власт – техните лъжи и отрови за човечеството се натрапват с нарастваща страст. Някой ден бъдещите поколения ще погледнат назад и ще се запитат: „Как е възможно да се е случвало всичко това?“ и „Как е възможно хората да са отивали сами като стадо овце към клиниките и болниците за опасните ваксини, без да ги принуждава с автомати?“ Трудно можем да разберем кошмарите на Втората световна война и как са били допуснати да се случат. Но определено знаем, че оттогава фармацевтичните интереси тихомълком водят до прилагането на все по-невероятни и упорити начини за увреждане на хората и техните деца.

Това, което всеки трябва да знае, е, че практиката за поставяне на живак във ваксините е още от 1930-е години. Една американска компания, Eli Lilly, стои зад разработката на тимеросала и много десетилетия е спонсорирала неговата употреба. Живакът е вреден за всеки – и за възрастните, и за децата – тъй като е тежък метал и силен невротоксин. Ние сме изложени на живак и алуминий (друг метал във ваксините) от различни източници, всеки от които представлява сериозна заплаха за здравето ни. Това важи с особена сила в наши дни, тъй като природният живак около нас постоянно нараства през последните 15 години. Но едва ли някога е имало по-безумна идея от инжектирането на течности с живак директно в кръвоносната система, след което те могат да причинят какви ли не очаквани и неочаквани увреждания.

Автор: Д-р Марк Сиркъс

http://www.ivanstamenov.com/

eXTReMe Tracker