|
Share

http://bgpetition.com/lipsa-na-izbor-pri-vaksinirane/index.html

1546 Маргарита Веселинова Гарова
Пловдив България

Моето детенце пострада от ваксините. Бяха му направени пърите 5 ваксини след като получи цялостно кожно възпаление. Лутахме се цяла една година по лекари и всичките ни даваха диагноза остър атопичен дерматит. След малко повече от година му направижме изследване за тежки метали.

Оказа се че нивото на живака и оловото в кръвта му е много над нормалното ниво в следствие от ваксините.1555 Николай Боянов Методиев
София България

Имам епилепсия, предизвикана от ваксина срещу детски паралич,а дъщеря ми беше заразена с коклюш след ваксина ДТК(още наследващия ден беше с кашлица).1585 Надя Иванова Нонова
София България

Подозирам първата ваксина Пентаксим/Pentaxim/,сложена на 3-месечна възраст на бебчето ни, за ужасната кожна реакция - мокра екзема, с която дълго се борихме. До онзи момент не бях подозирала какви последствия може да има от една имунизация.1597 Паулина Петрова Димитрова
София България

Аз също смятам,че се нарушават правата ми за избор.Дъщеря ми остана без половин ляв дроб след ваксина БЦЖ. Подробностите около ужаса, който изживях ще Ви ги спестя,но сега тя е жива само благодарение на професионализма на лекарите в детското отделение на "Пирогов". Сега тя си е в къщи и изпитвам ужас от следваща ваксина.Кой ще поеме отговорността, ако се случи нещо с детето ми?  Или болката и мъката са си мой проблем,важното е да процъфтява фармацевтичната индустрия!? Защо има толкова болни от туберкулоза? Та нали всички имат ваксини? Защо като се ударим на желязо ни слагат инжекция против тетанус?Нали всички имаме ваксини? Защо боледувам след противогрипна ваксина?и т.н. Защо нямаме право на избор?!1540 Елена Свиленова Иванова
Атина Гърция

Имам син на 6 месеца и няма нито една ваксина.Расте здраво и жизнерадостно дете и искам да си остане така.

НЕ НА ВАКСИНИТЕ ,ТЕ УВРЕЖДАТ И УБИВАТ.

Нека спрем лекомислено да ги подлагаме на такива манипулации.1532 Снежанка Лазарова Димитрова
София България

Синът ми бе ваксиниран преди три години от грип в Германия След ваксината получава инсулт, едва спасиха живота му, но сега е с усложния на черния дроб, вече е развалина, а беше един чудесен спортист!1521 Десислава Димитрова Зидарова
София България

Работя в социална институция,където е обособена група на деца със специални потребности.Много от тях са получили увреждания след направени ваксини.Това е всеизвестно,но се възмущавам от лицемерието на цялата система,която предпочита да извлича дивиденти,вместо да направи нещо практично –информиране на обществото и неотнемане правото на избор на родителите.


1512 Нина Б. Петкова
Пловдив България

Българското ДТК има 1250 микрограма алуминий и 45 микрограма тиомерсал (49% живак) - в САЩ дори и преди да забранят живака във ваксините максималното съдържание е било 25 микрограма; алуминият е 300 микрограма в Тетраксима/TETRAXIM/ (и в Пентаксима/Pentaxim/). Всички хепатитни ваксини съдържат 250 микрограма алуминий. В английската листовка на ваксината Пентаксим/Pentaxim/ за Швеция пише, че ако се започне от третия месец (а не от втория), реимунизацията не е нужна, но това не го пише в българската листовка – спазват българския имунизационен календар.
Децата НЕ СА опитни мишки!!!
Родителите трябва да имат право на избор!!!
1444 Невена Славова Донева
Раковски България

детето ни е с увреждане ;причината е ваксинация1442 Любомира Владимирова Вълчева
Пловдив България

Моето дете е на 2 год. и няма нито една ваксина. Благодарение на Интернет се образовах достатъчно за да откажа каквито и да е подобни интервенции още в родилното. Досега с мъжа ми си държим на решението. От Хеи ни наложиха глоба 50 лв, но все още не сме я платили. Писах 2 стр.  жалба срещу тях. Относно детските заведения хич не ме е грижа - нямам намерение да захвърля детето си на произвола на държавните институции. Хора, освен че имаме избор дали да ваксинираме или не, имаме избор дали да дадем детето си на държавата да го "възпита, образова и социализира". Има и други варианти. Смятате ли, че една непозната жена ще се грижи по-добре от вас за Вашето дете, при положение, че на главата и висят още 30 деца?

Смятате ли, че само в детската градина (държавното училище) детето Ви може да се социализира, образова и възпита? Не се ли нагледахме на толкова много примери за обратното? Или по-точно за това, че се социализира образова и възпитава по начин, който не съответства на Вашите разбирания за морал и академичен успех? Помислете и потърсете алтернативи.

Най-бързо развиващото се движение в Щатите и въобще в света е това на родителите,които поемат контрол над образованието на собствените си деца като ги образоват в къщи сами, в група с други родители, или чрез дистанционни програми за обучение. Потърсете и вижте кои ученици в Щатите имат най-висок академичен успех на стандартните тестове. Кои ученици са най-желани в Университетите? Кои ученици се справят най-добре във Висшите училища? Хоумскулърите. Винаги имаме избор.1437 Надежда Владимирова Панайотова Провадия България

Миналата седмица детето ми пострада от глупавата ви жива ДТК ваксина. Вдигна 40 градуса  и разви синдром на Шонлайн Хенох. Хайде стига сте експериментирали на наш гръб по дяволите. Освен в нашата нещастна държава и в Румъния, къде другаде ваксинират насилствено? Освен това, нито личните лекари, нито педиатрите разкриват информация какво съдържат убийствените ви ваксини, нито информират за алтернативни варианти...?

Вадят спринцовките, бодат децата като добитък и това е. Освен това, не оставят децата под наблюдение половин час както трябва да е , а боц и кой от къде е. Заклевам се, че повече няма да ваксинирам децата си и ще тръбя до дупка на всеки за вредата от тези гадости. Ако трябва ще подкупвам лекари за да могат децата ми да посещават градини и училища.


1423 Елена Пламенова Георгиева
София България

Моето дете е със синдром на уест, най-вероятно след ваксина Пентаксим/Pentaxim/


1379 Мария Атанасова Узунова
Пловдив България

Видях как пред очите ми едно дете, което рецитираше стихчета, спря да говори и стана аутист вследствие на ваксинация, нямам думи да опиша болката си!!!1367 Десислава Михайлова Будакова
Варна България

Никой не ни информира за страничните реакции след ваксинация, наложи се да си ги намерим в нета, докато бебето ни плака почти 4 часа след ваксинация.


1337 ЮЛИЯНА МАРИНОВА КОСТАДИНОВА СОФИЯ БЪЛГАРИЯ

МОЯ ВНУК СТАНА ЖЕРТВА НА ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ ВАКСИНИ ПРОТИВ ДЕТСКИ ПАРАЛИЧ, ТАКА ЧЕ СЪМ ЗА ТОВА ИЗНУДВАНЕ ДА БЪДЕ ПРЕКРАТЕНО.
АКО Е НЕОБХОДИМО НЯКАКВО СЪДЕЙСТВИЕ ИМАТЕ ГО !!!!


1333 Мария Цветанова Рафаилова Илиева
София България

И ние си пострадахме от тези вълшебни ваксини


1328 Десислава Златкова Георгиева
София, с. Казичене България

Майка съм на две деца - момче на 8г. и момиче на 5г. Не бях съгласна синът ми да се ваксинира в предучилищна възраст със задължителната ваксина БЦЖ, но ми беше заявено, че ако не го ваксинирам, няма да бъде приет в първи клас.

Така по този начин бяхме принудени да направим тази ваксина, въпреки факта, че след втория прием на ДТК детето получи алергия, която с годините не се повлияваше от никакво лечение (включително и алопатично) и след тестуване за над 20 алергена, не показа положителен резултат към нито един.

Въпреки всичко аз бях убедена, че тази негова алергия е в следствие именно на ваксина. След 2 години ми предстои същия избор, но се надявам до тогава да има промяна в законите за здравеопазването и да не се налага да го правя.


1321 Румяна Рахнева Маринова
Бургас България

Детски лекар съм от 26 гдини и моите наблюдения са , че децата боледуват по често след като започнат ваксините.


ВСИЧКИ КОМЕНТАРИ В ПЕТИЦИЯТА:
http://bgpetition.com/lipsa-na-izbor-pri-vaksinirane/index.html

ХОРА, ТЪРСЕТЕ САМИ ИСТИНАТА ЗА ВАКСИНИТЕ И ПРОГРАМАТА НА ГЛОБАЛНИЯ ЕЛИТ ЗА ДЕПОПУЛАЦИЯ!

ЕТО И ОЩЕ СВИДЕТЕЛСТВА ОТ ЕДИН ДРУГ ФОРУМ:

http://forum.bg-mamma.com/index.php?topic=245299.0;all


Здравейте,
Аз съм майка на близнаци, които бяха заразени с ваксинален полиомиелит в едно от здравните заведения в които се налагаше да лежат, докато достигнат необходимите си килограми. Болестта беше страшна, доста време имаше опастност за живота им, след това повече от година провеждахме  непрекъсната рехабилитация на засегнатите крайници, но сега СЛАВА НА БОГА - нещата са доста добре и ще стават все по-добре и по-добре.
Сигурна съм.

Скоро след нашия случай, друго дете в Бургас /ние също сме от този регион/, пострада сериозно след поставяне на жива полиомиелитна ваксина. Родителите водят дело срещу здравната система, но положението е доста стряскащо - казват че техния случай е единствен в страната ни през последните 50 години и че рискът е оправдан и прочие.

Отказват да признаят че и ние сме подобен случай, въобще не сме регистрирани в Министерство на здравеопазването, дори просто като статистика - черно на бяло за пред света. Ние си имаме епикризи, голяма част от лекарското съсловие е чувало и зная за нашия случай - но формално никъде не фигурираме.

Въпросът ми към Вас е следният : имате ли информация за други деца, които са имали усложнения след поставянето на ПОЛИОМИЕЛИТНА ваксина и какви са били последствията при тях. И ако изобщо /дано няма/ познавате някой пострадал, или вие сте родител на пострадало дете - за вашия случай уведомено ли е МЗ, Световната Здравна Организация, РИОКОЗ и пр. институции?

Питам, защото ни омръзна вечно да ни лъжат, нещо да крият от нас и да си мислят, че като си затворят очите за миналите случаи, сякаш нещата ще се оправят от самосебе си и никога повече няма да се повторят!!!

Простете ако на моменти мисълта ми е хаотична, просто съм афектирана от момента в който разговарях с родителите на другото пострадало дете, за развоя на делото.


Ами, при моето дете сме почти сигурни, че се касае за реакция след тази ваксина.Понеже Алекс се развиваше добре за възрастта си (7м) ,беше започнал да се движи с паяка ,стоеше поне по един час по коремче и се опитваше да пълзи.Но след като приехме последния прием, който ни закъсняха с един месец, 2 седмици след това той спря да прави каквото и да било.Само можеше да стои седнал и да си играе с играчки но краката му не се движеха,нито вече можеше да стои по корем. Когато попитах лекарката ни тя каза че бил по-спокоен и да го държа изправен докато хвана мускулна треска и той щял да се изправи.

И дотам.
После ни сложиха диагноза СМА II тип не знам защо?!
Имал го вродено и така но ние пък го нямаме.и така след много ходене по мъките с некъдърни рехабилитатори сега сме в клиниката в Красна поляна и имаме макар и минимален напредък,но хубавите неща бавно стават. Казаха ми че няма смисъл да се занимавам с жалби и такива неща защото до никъде няма да стигна.


Зная за момиче в София, което преди няколко години почина на възраст 18 г. след като е била заразена след ваксина. Подробности не зная: при коя ваксинация е станало, например. Но личният ми опит доказва пълното нехайство на лекарите: моята дъщеря получи реакция на полиемиелитната ваксина (просто падна и 1 час беше неподвижна, след това се оправи, слава богу), и след като я заведохме на консулт в педиатричната болница и в инфекциозна болница, не й обърнаха почти никакво внимание.

Нито изследвания, нито контролни прегледи, нищо....
Спомням си и, че тогава имаше една дискусия в някой от форумите, в която се споменаваше при извънредната ваксинация по училищата преди години колко случая е имало: и преходни, и на деца с трайни увреждания.


За повече информация относно държавния геноцид с ваксините:
Христо Цанков
skype: hi.tsankov
e-mail: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.
facebook:https://bg-bg.facebook.com/hi.tsankov

http://sersemi.com

eXTReMe Tracker