|

Вреда от ваксините

Share

Пострадали деца от ваксини - споделено от родители

Случаите са разказани във фейсбук групата "За или Против задължителните ваксини"

Научно е доказано, че страничните вредни ДНК лесно се вграждат в генома на човека и предизвикват мутации на клетките.

Ваксините на фармацевтичните компании всъщност са боклуци, които съдржат живак ,алуминий ,формалдехид ......

продължава>

Share

Правителството на САЩ патентова Ебола през 2010 г. и сега притежава кръвта на всички жертви.

На същия ден, в който производителя на ваксини GlaxoSmith Kline е глобен $490 милиона от китайските власти, заради провеждане на незаконна схема за подкуп в Китай, медиите обявяват „изумително“ стартиране на човешки проучвания за ваксина срещу Ебола.

продължава>

Share

В последните години, особено в навечерието на грипния сезон, в училищата, болниците, в многобройни медии ни внушават в един глас (когато става дума за инфекциозни болести) две ключови фрази: „единственият начин да се предпазим от болестите е профилактичната ваксинация” и „ваксините са ефективни и безопасни”.

продължава>

Share

Всяка година по това време индустрията на ваксините, чрез огромната си мрежа от корпоративно-държавни здравни органи и партниращите и масмедии, започва да всява страх в умовете на хората относно сезонния грип, за да принуди колкото се може повече от тях да се ваксинират с противогрипна ваксина.

продължава>

Share

Последние исследования говорят: вакцинация против одного штамма повышает риск развития тяжелой инфекции, если организм столкнется с похожим, но все-таки отличающимся штаммом.

продължава>

eXTReMe Tracker