|

Суровоядство

Share

Истинският глад е по-скоро избирателен, отколкото безразборен; човек не гълта лакомо, но често
изпитва нужда от определена храна. От друга страна не изисква „екзотични ястия", което е типично за апетита, а се задоволява с каквато и да е обикновена храна.

продължава>

Share

За автора
Никой не разполага с по-голяма практика, достойна за написване на книга за гладуването и здравето, от д-р Шелтън. Провел наблюдения при повече пациенти, предприели гладуване, отколкото всеки друг свой съвременник, Хърбърт М. Шелтън се нарежда сред най-изтъкнатите авторитети в тази област.

продължава>

Share
В менюто є се съдържат само плодове, зеленчуци, ядки, семена и пресни подправки, и то без да минават през каквато и да е обработка.

продължава>

Share

Когато започнах третото си, въодушевено вече от примера им гладуване, бях преминала трийсетте и бях успяла да се запася с няколко хронични заболявания, най-мъчителното от които беше силното ми късогледство (-9,75 диоптъра), съпроводено с пробита ретина, спасявана неколкократно с лазерна хирургия. След осмия ден усетих неудобството на собствените си очила и ги свалих с облекчение като прекалено тясна дреха.

продължава>

Share

Няма значение колко са календарните ви години. Вие можете да започнете още днес да връщате стрелките на биологичния си часовник чрез програма за редовна гимнастика..." Включването на гимнастиката във всекидневната ви програма трябва да започне сутрин и вечер само по няколко минути, които постепенно да се увеличават. Сложна и продължителна програма не винаги дава резултат, тъй като човекът е същество, на което лесно му доскучава.

продължава>

eXTReMe Tracker