|

Суровоядство

Share

Издание второе, дополненное
Содержание
Предисловие
Введение
Часть 1. По законам природы

Глава 1. Об одной научной дискуссии

Глава 2. Из века в век

продължава>

Share

Били лекувани по обичайния метод: лекарства, с които да се унищожи амебата и изобилна ..силна храна". Въпреки лекарствата, по-скоро заради тях. дизентерията упорито продължавала; въпреки силната храна продължили да отслабват и да губят сили. Родителите им започнали да се опасяват за живота им.

продължава>

Share

Нормалният процес на изхранване на организма се възстановява след като се премахнат причините за нарушеното изхранване. Предложението да се направи разрез в ставите, засегнати от артрит и да се изчистят отлаганията от карбонати е предложение, с което се цели да се постигне ефективно облекчение.

продължава>

Share

Цитирам отново Маккарисън: „В правилния начин на хранене няма по-важни компоненти от плодовете и зеленчуците, тъй като те съдържат витамини от всеки клас, познати и непознати."
Защо трябва да даваме на детето печена ябълка, когато суровата е много по-хранителна и много по-вкусна?

продължава>

Share

Трябва незабавно да се вземе решение гладуването да бъде прекратено. Силите на гладуващия са отслабнали от дехидратацията, и възстановяването им ще бъде бавен процес. Ако повръщането е придружено с диария, а това се наблюдава извънредно рядко, дехидратацията е много по-силна.

продължава>

eXTReMe Tracker