|

Петър Димков

Share

Кои правила трябва да знае болният, за да оздравее по-бързо
ЛЕЧЕБЕН ПЛАН

• Кои правила трябва да знае болният, за да оздравее по-бързо

Всеки болен, който иска да оздравее, трябва да помни и строго да изпълнява закона на оздравяването, който гласи: няма болест, от която да не може да оздравее или да се подобри, щом има силна вяра и е започнал своевременно и правилно лечение.

продължава>

Share

НАРАСТВАНЕ НА ГЪРДИТЕ У МЪЖА

Причини.
Хормонални смущения, удар, притискане, одраскване и др.

Признаци.
Нарастване на едната или двете гърди у мъжа. Болки, придружени със зачервяване и оток, може да има, но може и да липсват.

Лечение.
Общо за засилване на организма.

продължава>

Share

РАЗВРАТ И ПОЛОВИ ИЗВРАЩЕНИЯ

Половият нагон е даден от природата на човека, за да се осигури запазването на човешкия род. Именно затова той е насочен към противоположния пол и пряката му цел е нормалното полово сношение. Всяко отклонение е ненормално явление, извратен полов нагон.

продължава>

Share

Те също са ценно лечебно средство. Препоръчват се следните две домашни мушами.
За едната мушама са необходими кори от къна или пък хининови кори - 40 г, два жълтъка и селитра - 80 г. Корите, счукани на прах, се забъркват добре с жълтъците. Прибавя се селитрата, също счукана на прах.

продължава>

Share

Пиявиците имат тегло от 1 до 5 г. Една пиявица изсмуква за 15 до 40 минути кръв шест пъти повече от теглото си, след което пада сама.
Пиявиците имат дължина около 6 см, движат се бързо и се лепят по ръцете. Предпочитат се тези, които са уловени скоро (най-много 3 дни преди поставянето им) и са запазени в стъкло с чиста вода и 1 бучка захар.

продължава>

eXTReMe Tracker