|
Share

Медицината на тибетските народности дълго я е пазила в тайна. В Европа е внесена от излекуван от цироза полски професор.

Тибетската гъба е с цвят на извара, с размери 5Х6 мм. в началото на развитието и 40Х50 мм в края на периода преди делене.

Притежава следните свойства:

1. Лекува рак, като преустановява растежа на раковите клетки.

2. Напълно нормализира обмяната на веществата в организма.

3. Лекува практически всички алергични заболявания.

4. Ликвидира всички стомашно-чревни заболявания, в т.ч. и язва на стомаха.

5. Лекува заболяванията на белите дробове, бронхит, пневмония.

6. Лекува всички заболявания на черния дроб, жлъчния мехур, разтваря камъни в бъбреците.

7. Лекува всички възпаления, тъй като изпълнява ролята на антибиотик.

8. Напълно изчиства организма от плаки, тъй като изкарва всички продукти на обмяната, в т.ч. холестерина, солите на тежките метали, дионуклеидите и продуктите на обмяната на алкохола.

9. Лекува диабет, като нормализира въглеродния обмен.

10. Повишава половата активност и намалява телесното тегло, като преустановява процеса на стареене на клетките.

11. Повишава тонуса и вътрешните резерви на организма, подобрява паметта и вниманието.

Гъбата се отглежда във всяко японско семейство, в резултат на това Япония има най-здравата нация.


НАЧИН НА УПОТРЕБА:

Гъбата се залива с прясно мляко със стайна температура, около 250 мл и се оставя при стайна температура за 24 часа. Получава се за около 18-20 часа подквасено мляко с лечебни свойства. Консумира се сутрин поне половин час преди хранене или вечер 30-50 мин преди сън. Признак на пълното подквасване е появата на гъст слой отгоре, където се намира гъбата. Млякото се прецежда през едро пластмасово сито, а гъбата се изплаква под струя студена вода и после се залива с нова порция прясно мляко. Ако гъбата не се промива ежедневно и не й се сменя млякото всеки ден, тя става кафява, спира да се размножава и умира.

След около 17 дни масата на гъбата се удвоява и част от нея може да се даде на друг човек. Редува се 20 дни употреба – 10 дни почивка, като по време на почивката гъбата трябва да се поддържа здрава по посочения начин. По време на лечението с тибетска гъба се забранява употребата на алкохол.

РЕАКЦИЯ НА ОРГАНИЗМА:

През първите две седмици рязко се повишава активността на стомаха, поради което се повишава газоотделянето. Възможно е да се появи и разстройство, поради което се препоръчва квасеното мляко да се приема вечер, а не сутрин преди работя. У хората с болни бъбреци и черен дроб може да се появи едновременно напрежение в съответните области, но скоро то отшумява – лечението в никакъв случай не трябва да се прекъсва.

След бурната реакция на организма, която продължава около 10-12 дни започва подобряването на общото състояние и тонус, увеличава се и половата активност, особено при мъжете. След 20-дневна употреба организмът се чувства много по-добре, а след 2 месеца някои от оплакванията съвсем изчезват. След една година организмът практически е напълно здрав.

Квасеното мляко може да се използва за мазане и разтриване на ръцете и лицето, предпазва от бръчки, забавя стареенето на кожата, премахва умората. При полиартрит и ревматизъм премахва болката – болните места се намазват 6-8 пъти дневно. Всяко натъртване или рана заздравяват много бързо, ако натопен  в млякото бинт се сменя 6-8 пъти дневно.

На болните от алкохолизъм  препоръчвам лечението с тибетска гъба, тъй като тя напълно възстановява обмяната на веществата и лекува заболяванията, възникнали в резултат на злоупотребата с алкохол.

Помнете, че за гъбата са нужни грижи. Отнасяйте се към нея като към малко същество! Излишните гъбки раздавайте на други нуждаещи се хора, но обезателно с инструкцията.

ЗАБЕЛЕЖКА:

Ако се чувствате добре, след първия месец можете и да не правите почивка от 10 дни.

Гъбата може да се съхранява няколко дни при стайна температура и само в чиста вода

Оставяйте капака на съда леко открехнат, за да влиза въздух

Доктор-нарколог: Крохалев Н.И.

http://diabetbg.eu/

Карта на сайта

eXTReMe Tracker