|

Други

Share

В бъдеще хора, страдащи от високо налягане, ще могат да го понижат чрез обикновено нагряване на по-топлата част на носа, а тези с ниско — да го повишат чрез нагряване на другата, хладната му част.

продължава>

Share

Въпреки това опитите ми да покажа новите си възможности и да разкажа за тях не предизвикаха голям интерес у колегите ми. Когато покажех нещо, се възхищаваха и казваха: „,Ах, колко интересно, трябва непременно да опитаме", и всеки път отлагаха — не им беше до това. Ето
защо използвах метода предимно за себе си — за да възстановя бързо силите си и да се наспя пълноценно, няколко пъти отстранявах главоболие и зъбобол.

продължава>

Share

Второ правило. В режима на саморегулиране психиката на организма се измира в положение,наподобяващо превключването на скоростите в предавателната кутия на автомобила в състояние на „нулева скорост" _ продължава да действа енергията от предния момент.

продължава>

Share

За да се получи безболезнено усещане, пациентът; преди убождането следва да бъде предупреден, че не би трябвало да изпита болка, и че при най-малка болка не е необходимо да търпи, а да каже на лекаря. Тогава може лесно, като по коридор да се проникне до нужната дълбочина, като се избегнат болезнените участъци.

продължава>

Share

(Етюди за саморегулирането)
ЗА КОГО Е НАПИСАНА ТАЗИ КНИГА?
Мисля, че най-хубавите книги са тези, които помагат на човек да се самоусъвършенствува
Това е книга за метода на управляемото саморегулиране. Ще попитате защо така се нарича, не е ли названието му — управляемо саморегулиране — тавтология?

продължава>

eXTReMe Tracker