|

Знаете ли че

Share

Всеки един от нас смята зрението за най-важното сетиво и всеки родител се плаши детето му да не загуби зрението си. Тревогата ма родителите е напълно основателна, затова грижата за зрението на детето е крайно необходима.

продължава>

Share

Възпаленията на ушите са най-неприятните от всички детски болести. Детето изпитва силна болка и родителите страдат заедно с него, заради невъзможността им да му помогнат, а се страхуват и да не загуби слуха си.

продължава>

Share

Почти всяко дете, живеещо в средните ширини на Северното полукълбо, поне веднъж през зимата го боли гърло. Дразненето, дискомфортът и болките в гърлото може да раздразнят и изморят както детето, така и родителите му.

продължава>

Share

Ежегодно американците харчат за отпускани без рецепта медикаменти за кашлица и простудни заболявания повече пари, отколкото са необходими за поддържане на правителствата на Гватемала, Хондурас и Салвадор взети заедно.

продължава>

Share

Коремните болки, наред с температурата и простудата, са водещата причина за безполезни посещения при лекаря. Това разпространено между децата състояние рядко има органични причини и следователно не е сериозно.

продължава>

eXTReMe Tracker