|

Знаете ли че

Share

Ст.н.с. ІІ ст. д-р Мария Папазова е специалист по интегративна медицина и холистичен лекар. Работи в Института по невробиология на БАН. Защитава научна степен „доктор” в областта на психоневрофармакологията; има специалност фармакология. Член е на Нюйоркската академия на науките от 1994 г.

Известни са статистиките, че България е на едно от челните места по сърдечно-съдови заболявания и смъртност от тях. Виновна за това е атеросклерозата, която всъщност е хроничен възпалителен процес в отговор на инфилтрирането на мастни депа в предразположени участъци на артериалните съдови стени.

продължава>

Share

Простатит – воспалительное заболевание простаты, которое лечится медикаментозным путем. Но в дополнение к такому лечению используются и другие способы борьбы с этим недугом.

продължава>

Share

Едва отгремела грандиозная ежегодная маркетинговая кампания «розовых ленточек» — октябрьский Месячник борьбы против рака груди — как СМИ начали широко (хотя, в основном поверхностно) обсуждать два леденящих кровь события, грозящих серьезными последствиями для женщин и их здоровья.

продължава>

Share

Сега след като ви е известно, че медицинската намеса може да бъде опасна, вероятно у вас възниква въпросът къде и как да бъде открит компетентен педиатър с цел рискът да бъде сведен до минимум.

 

продължава>

Share

Целта на тази книга, както вече писах, представлява един опит да се помогне на родителите да се научат да различават болестите, изискващи лекарска помощ от тези, с които може да се справят и сами. Също така, да предупреди за

продължава>

eXTReMe Tracker