|

Знаете ли че

Share

Едва отгремела грандиозная ежегодная маркетинговая кампания «розовых ленточек» — октябрьский Месячник борьбы против рака груди — как СМИ начали широко (хотя, в основном поверхностно) обсуждать два леденящих кровь события, грозящих серьезными последствиями для женщин и их здоровья.

продължава>

Share

Сега след като ви е известно, че медицинската намеса може да бъде опасна, вероятно у вас възниква въпросът къде и как да бъде открит компетентен педиатър с цел рискът да бъде сведен до минимум.

 

продължава>

Share

Целта на тази книга, както вече писах, представлява един опит да се помогне на родителите да се научат да различават болестите, изискващи лекарска помощ от тези, с които може да се справят и сами. Също така, да предупреди за

продължава>

Share

Най-голямата заплаха от детски болести се крие в опасните и безплодни опити те да бъдат предотвратени чрез масови ваксинации.

продължава>

Share

Когато едно дете проходи, родителите му може да открият, че то е по-енергично, по-подвижно, но и по-палаво и по-непослушно от своите връстници. Радостта, че малчуганът не е отпуснат и сънлив, се изпарява скоро, а запасът от сили и търпение свършва бързо след като започнат ежедневните поразии и катастрофи.

продължава>

eXTReMe Tracker