|

Вреда от ваксините

Share

Доктор Маурис Халмън признава, че ваксините са заразени с вируси на СПИН, ЛЕВКЕМИЯ и РАК

(Маурис Халмън не е случаен доктор. Той е световно известен американски учен микробиолог, участвал и създал 36 ваксини, повече от който и да е друг учен в областта на ваксините! Да се подцени неговото мнение е най-малкото смешно. Всяка една дума от него заслужава да се взема с най-голяма сериозност)

продължава>

Share

Хората, налагащи ваксините на света, скоро ще знаят  несъгласието ви с тях, ако публикувате статии на стената си във Facebook, които предупреждават другите за опасностите от ваксините, или ползвате Tweet линкове към най-новите проучвания, свързващи ваксините с аутизъм, чрез Twitter.

продължава>

Share

Жителка на Гана, Нана Куаме, е публикувала изявление, разтърсило интернет обществеността. Тя настоява да разберем що е то ебола и светът да види истинските цели зад истерията, която се раздува около епидемията.  Ето как Нана Куаме описва случващото се в Западна Африка.

Изкуствено създадената ( в САЩ) истерия около „пандемията от Ебола“ ще бъде използвана, за да се наплашат милиони хора и да се съгласят те на доброволна ваксинация, която на свой ред ще доведе вече до истинска пандемия от Ебола.

продължава>

Share

Пострадали деца от ваксини - споделено от родители

Случаите са разказани във фейсбук групата "За или Против задължителните ваксини"

Научно е доказано, че страничните вредни ДНК лесно се вграждат в генома на човека и предизвикват мутации на клетките.

Ваксините на фармацевтичните компании всъщност са боклуци, които съдржат живак ,алуминий ,формалдехид ......

продължава>

Share

Правителството на САЩ патентова Ебола през 2010 г. и сега притежава кръвта на всички жертви.

На същия ден, в който производителя на ваксини GlaxoSmith Kline е глобен $490 милиона от китайските власти, заради провеждане на незаконна схема за подкуп в Китай, медиите обявяват „изумително“ стартиране на човешки проучвания за ваксина срещу Ебола.

продължава>

eXTReMe Tracker